2243022164 Νικ. Καλαβρού, Καλαμιώτισσα, Κάλυμνος kardoulias73@gmail.com
hero image
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ 
Kardoulias Accounting | Φοροτεχνικό - Λογιστικό Γραφείο Κάλυμνος
Ασφάλειες Κάλυμνος


Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “Kardoulias Accounting” το οποίο βρίσκεται στην Κάλυμνο, συνεργαζόμενο με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες και οικονομικότερες ασφάλειες για το αυτοκίνητο, την κατοικία αλλά και την ασφάλεια την δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοί του γραφείου μας θα σας ενημερώσουν, με ποιο τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε τα μεγαλύτερα οφέλη και να καλύψετε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, έχοντας τη χαμηλότερη επιβάρυνση.

Οι γνώσεις και η μακροχρόνια εμπειρία μας μας στον χώρο των ασφαλειών μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε άριστες λύσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησης μεγιστοποιώντας έτσι το παραγόμενο αποτέλεσμα.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το γραφείο μας έχει σαν σκοπό να παρέχει όσο το δυνατόν αρτιότερη προσωπική εξυπηρέτηση στους πελάτες, κατά τη διάρκεια της ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του, αλλά και με την ολοκλήρωσή του στεκόμαστε δίπλα του και προσπαθούμε να του παρέχουμε πάντα το καλύτερο.
 
 
 
  Ασφάλειες Αυτοκινήτου
  Ασφάλειες Δικύκλου
  Ασφάλειες Σκαφών
 
  Ασφάλειες Ζωής
  Ασφάλειες Υγείας
  Ασφάλειες Επιχειρήσεων
 
  Ασφάλειες Κατοικίας
  Ασφάλειες Πυρός
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στην Κάλυμνο για οποιοδήποτε φορολογικό ή λογιστικό θέμα σας απασχολεί.