2243022164 Νικ. Καλαβρού, Καλαμιώτισσα, Κάλυμνος kardoulias73@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Kardoulias Accounting | Φοροτεχνικό - Λογιστικό Γραφείο Κάλυμνος
Ασφάλειες Κάλυμνος


Στο λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “Kardoulias Accounting” το οποίο βρίσκεται στην Κάλυμνο, σας περιμένει μια έμπειρη ομάδα λογιστών που με εφόδια την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση αλλά και την κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε πελάτη, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις λογιστικού και φοροτεχνικού ενδιαφέροντος.

H πολυετής εμπειρία και η συνεχής ενημέρωσή μας σχετικά με το διαρκώς μεταβαλλόμενο λογιστικό και φορολογικό περιβάλλον, μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες των ιδιωτών.

Το πλήρως μηχανογραφημένο λογιστήριο που διαθέτουμε παρέχει τη δυνατότητα άμεσης υποβολής πάσης φύσεως δηλώσεων έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας μέσω της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων (taxisnet) και μας δίνει τη δυνατότητα να διεκπαιρεώνουμε άμεσα τις υποθέσεις σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για την άμεση διευθέτηση και διεκπεραίωση κάθε λογιστικού, φορολογικού και οικονομικού θέματος.
 
 
 
  Δηλώσεις φόρου εισοδήματος Ε1 & Ε2
  Δηλώσεις ακίνητης περιουσίας Ε9
  Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
  Δηλώσεις πόθεν έσχες
 
  Ρύθμιση οφειλών
  Εργασιακά θέματα
  Έκδοση κλειδάριθμου
​​​​​​​  Υποβολή αίτησης Α21
 
​​​​​​​  Έκδοση πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ
​​​​​​​  Φορολογικός εκπρόσωπος για κατοίκους εξωτερικού
​​​​​​​  Ιδιωτικά συμφωνητικά κάθε είδους
​​​​​​​  Μισθωτήρια συμβόλαια κάθε είδους
 
 
Οι εξειδικευμένες μας γνώσεις και η αγάπη μας για τα λογιστικά, φοροτεχνικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε ακριβώς τις απαιτήσεις σας και να τις καλύπτουμε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στην Κάλυμνο για οποιοδήποτε φορολογικό ή λογιστικό θέμα σας απασχολεί.