2243022164 Νικ. Καλαβρού, Καλαμιώτισσα, Κάλυμνος kardoulias73@gmail.com
hero image
 
 
 
KARDOULIAS ACCOUNTING
Φοροτεχνικό - Λογιστικό Γραφείο Κάλυμνος - Ασφάλειες Κάλυμνος

Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “Kardoulias Accounting” το οποίο βρίσκεται στην Κάλυμνο, δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε εταιρείες, επιχειρήσεις αλλά και φυσικά πρόσωπα στην Κάλυμνο και σε ολη την Ελλάδα.

Λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα αναλαμβάνουμε από την τακτοποίηση μιας απλής φορολογικής δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων, καθώς και την οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων για επιχειρήσεις.

Η ομάδα του λογιστικού γραφείου μας αποτελείται από έμπειρους λογιστές με όρεξη για δουλειά και ανάπτυξη μέσα σε ένα πλήρως μηχανογραφημένο και άρτια οργανωμένο γραφείο. Κατέχουν την διαπιστευμένη εμπειρία και την διάθεση για άμεση, έγκυρη και υπεύθυνη υποστήριξη.

 


 

 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Συμμεριζόμενοι τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και υιοθετούμε νέες τεχνικές προσφέροντας στους πελάτες μας, πέραν των λογιστικών υπηρεσιών, ένα σύνολο από υπηρεσίες ελέγχου, επίβλεψης και οργάνωσης σύγχρονων επιχειρήσεων.

Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας και η ολοκληρωμένη κάλυψη σε όλα τα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα που τους απασχολούν, μας δίνουν δύναμη, όρεξη και όραμα για σίγουρη επιτυχία στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας αλλά και την σωστή επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν στα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα των ιδιωτών.

Φιλοσοφία του γραφείου μας είναι η στενή συνεργασία με κάθε πελάτη μας, παρέχοντάς του τις απαραίτητες λογιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για να επιβιώσει στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα. Η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης του γραφείου μας, της πείρας, της τεχνολογικής υποδομής, και της υπεύθυνης ενημέρωσης.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

με το λογιστικό γραφείο μας στην Κάλυμνο, για οποιοδήποτε λογιστικό και φοροτεχνικο θέμα σας απασχολεί. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να ακούσει τα θέματα σας και να σας προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.